İlaç Kutusu

ilaç kutusuGünlük aldığım ilaç sayısının fazlalığından kaynaklı sürekli ilaçların bazılarını ya da bazısını almayı unutuyorum. Bazen de ilaçlardan herhangi birini alıp almadığımdan emin olamadığım için sürekli "Acaba bu ilacı aldım mı almadım mı?" ikileminde kalıyorum. Hele bir de aile fertleri de sorunu çözmek için fikir sahibi olursa her kafadan bir ses çıkıyor. Neyse ki kendime bir ilaç kutusu satın aldım ve sorunu kökten çözdüm.






İlaç kutum haftanın günlerinin sırasıyla yazılı olduğu 7 bölmeden oluşuyor. Her pazar akşamı ilaçlarımı hijyen önlemlerimden dolayı filmlerden çıkarmadan teker teker keserek bölmelere yerleştiriyorum. Cidden sorunuma çok iyi bir çözüm oldu. Daha önce üşenip de bir tane edinmediğime yanarım.

Dışarıda bulunduğum zamanlar almam gereken ilaçlarımı ise bu ufak kutuya yerleştiriyorum. ve çantama atıyorum. Çantamda fazla yer kaplayıp ağırlık etmiyor. İspanya'dan benim için değerli olan bir insanın beni düşünüp de alması manevi değerini de güçlendiriyor. 

ilaç kutusu

Eğer benim yaşamımda olduğu gibi ilaç saatleriniz kabusa dönüşüyorsa hemen bu kutulardan birer tane edinmelisiniz. Eminim çok memnun kalacaksınız. Kucak dolusu sevgiler size. Severek yaşayın.


Yorumlar