Severek Yaşa'nın İlk Blog Çekilişi


Sizlere ilk kez "Merhaba" deyişimizden beri tam bir sene geçti. Bir sene boyunca bilimin, bilim insanlarının çalışmaları ışığında Lupus, diğer romatizmal hastalıklar ve tıpta ilgi çekici gelişmeler ilgili paylaşımlarda bulunduk. Ayrıca sizlerden gelen hikayeler ile farklı bir boyut kazandık. Madem bu kadar güzel insan bu çabayı takdir ederek takip ediyor biz de birinci yılımızda hediyeler dağıtalım dedik. Hediyeler, sponsorlarımız ve çekiliş kuralları ile ilgili bilgileri bu yazıda bulacaksınız. 


5 kişiye Dermadolin ürünlerinden oluşan bir set

Desteğinden dolayı sponsorumuz Dermadolin'e sonsuz teşekkürler. Dermadolin ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz. Set içerisinde bulunan şampuanı daha önceden deneme fırsatım buldu çok memnun kaldım. Hala bu şampuandan kullanmaktayım.

Dermadolin set içerisindekiler: 





1-  Seranem Şampuan 125 ml
Nemlendirici Bakım Şampuanı Seranem Şampuan yoğun nemlendirici etkili, saç ve saç derisini besleyici bakım şampuanıdır. Bileşimindeki anti-aging etkili argan eksraktı, saçların yeniden yapılanması ve onarılması için keratin ve proteinler içerir. Zararlı güneş ışınlarına karşı saç tellerini UV-A2 ve UV-B dan korur. (Sanırım bu yönüyle biz Lupus hastaları için oldukça iyi bir şampuan)

2-  Seranem Vücut Bakım Şampuanı 200 ml : Nemlendirici Vücut Şampuanı

3- Seranem El Kremi 75 ml :Yoğun Nemlendirici, Onarırcı ve Besleyici El Bakım Kremi


4- Ceradolin-P Krem 40 ml Parfümlü: Nemlendiricili El, Yüz ve Vücut Kremi


5- Ceradolin Hidro 200 ml Losyon: Su Bazlı Nemlendirici Losyon (Bu losyonu daha önce cildiye hekimi yüzümdeki kaşıntılı döküntüler için vermişti. Hala kullanmaktayım ve oldukça memnunum. El, yüz ve vücut için kullanılan bir ürün.)


6- Ceradolin Lipo 200 ml Losyon: Yağ Bazlı Nemlendirici Losyon

5 kişiye 70 faktör Hamilton güneş koruyucu krem.


Desteğinden dolayı sponsorumuz Dermoeczanem & Dermomarket'e sonsuz teşekkürler. Dermomarket ürünlerini buradan inceleyip alışveriş yapabilirsiniz. 70 faktör 125ml olan bu güneş koruyucuyu hemen denedim ve son derece memnun kaldım.

5 kişiye Babe yüz için güneş koruyucu krem


Desteğinden dolayı sponsorumuz Optimer Sağlık'a sonsuz teşekkürler. Optimer Sağlık ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz. Ürün 50 faktör olup, yüzünüze güvenle uygulayabilirsiniz.

Çekiliş Kuralları

Çekilişe katılabilmek için aşağıdaki adımları izlemelisiniz. Çekilişe son katılım 19.06.2015 23:59'dur. Severek Yaşa'nın bu çekilişten bir geliri söz konusu olmadığı için bu son derece güzide ürünleri çekiliş sahiplerine ulaştırabilmek için karşı ödemeli kargo ile ulaştıracak. Çekilişe yalnızca Türkiye içerisinden katılabilinir. Çekilişe katılabilmek için;

1- Severek Yaşa Facebook sayfasını beğenmiş olmak
2- Bu gönderiyi kendi Facebook profilinizde paylaşmış olmak 
3- Çekiliş formunu (üzerine tıklanınca görülen formu) doldurmuş olmak. 

Çekiliş sonuçları 21.06.2015 günü açıklanacaktır. Mükerrer kayıt olanlar, çekiliş şartlarını sağlamayanlar ya da yanıltıcı bilgi verenler çekilişten önce listeden çıkarılacaktır. Çekilişe katılım süresinin dolmasıyla birlikte geçerli olan tüm başvurulara bir numara verilecektir. Random.Org internet sitesi aracılığıyla rastgele sayılar üretilecek ve ödül isabet eden kişiler belirlenecektir. 

Ödüller sahiplerine karşı ödemeli olarak 22.06.2015-03.07.2015 tarihleri arasında kargolanacaktır. Herkese bol şans :)

Paylaşımlarda kullanılacak Facebook, Instagram ve Twitter hashtagleri 

#severekyaşa1yaşında #severekyaşaçekiliş #çekiliş

Severek Yaşa formda vermiş olduğunuz bilgileri üçüncü şahıslar ile paylaşmaz. 



Yorumlar

  1. merhabalar formu doldurdum paylaşımım: https://www.facebook.com/kampanyainsani/posts/870384769736249?pnref=story
    aysun yıldırım
    sevgiler:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder