Seninleyiz Reyhan

Reyhan'ın hikayesini çoğumuz yakından biliyoruz. Hikayesinde  "Hepimize lupusun uyuduğu ağrısız ataksız günler dilerim." demişti yavrusunun güzel annesi. Kendisi Cerrahpaşa'da ve bugünlerde bizlere ihtiyacı oldukça fazla. Peki biz ne yapabiliriz?

Reyhan'ın en yakınlarından biri birkaç gün önce ziyaretine gittiğinde bütün pozitif enerjisini ona aktardığından bahsetmiş. Üstelik kendisi Reyhan'ın bu enerjiden etkilendiğinden emin. Bizler de eminiz. Reyhan bu zorlu dönemin üstesinden gelecek ve yine birlikte mücadele edeceğiz.

Bizler ayakta sapasağlam dinç gibi görünürken dahi yorgunluktan bıkmış ve eklem ağrılarına direniyor olabiliriz. Bazen bir bardak çayı dişimizi sıkarak getirdiğimiz oluyordur. Ben tanık olmuştum ki Reyhan bir paylaşımında sitem ettiğinde dahi "İyisin, iyisin" diyenler vardı. İşte onlardan tek dileğimiz biraz anlayış. Bizler çevremizdekilerin anlayışı sayesinde çok daha iyi olacağız. Gelişen bilim ışığında tedavilerimizin daha iyi seyretmesini umut etmeye devam edeceğiz. 





Bizler, yakınlarımız ve bizi destekleyen herkes bıkmadan sıkılmadan farkındalık hareketine destek olmalı. Erinmeden romatizmanın diz ağrısı olmadığını anlatmalı. Lupus hastası bir kişinin yaşadıklarından bahsetmeli. Gerek hastalığın kendisi gerekse kullandığımız ilaçlar enfeksiyonlara karşı daha açık olmamıza ve enfeksiyonlarla başa çıkmamızın güçleşmesine sebep oluyor. 
Bu durumdayken günlük direncimizi sağlayan en önemli öğe moral olmakta. Bu süreçte yakınlarımızdan destek ve ilgi görmenin de önemi büyük.  Anlayışınız ve desteğiniz sayesinde moralimizi yüksek tutarak bizler bu günleri daha kolay atlatabiliriz. 

Canı gönülden inanıyoruz ki Reyhan bu günleri atlatacak, yine hayata gülen gözlerle bakacak ve anlayışınız sayesinde tekrarını yaşamayacak. Diren Reyhan, Severek Yaşa tüm takipçileriyle seninle. Sıra sizde ona güç verin.


Yorumlar

Yorum Gönder